Servicii

Cu ce te putem ajuta?

Descoperă serviciile noastre:

Tratarea cariilor simple trebuie să reprezinte pentru sănătatea Dumneavoastră o prioritate. Deosebit de importantă este depistarea din timp a acestor afecțiuni care, complicându-se, pot genera ample probleme stomatologice.

În cadrul sedințelor de control (o dată la fiecare 6 luni) și de profilaxie sau a semnalării de către Dumneavoastra a primelor semne patologice (senzații dureroase la dulce, rece, cald, sângerări gingivale) se pot lua măsurile necesare pentru prevenirea neplăcerilor ulterioare.

Prin tehnici minim invazive (doar curățarea zonelor afectate), restaurarea dinților Dumneavoastra se va face numai cu materiale moderne, estetice și rezistente, care vor reda perfect aspectul și funcționalitatea zonelor afectate.

Dinții, pe lângă rolul lor estetic, mai prezintă și un rol funcțional, foarte important. Cu ajutorul lor realizăm tăierea, sfâșierea și triturarea alimentelor.

Pierderea sau deteriorarea structurilor dure dentare duce la afectarea masticației, fonației și nu în ultimul rând a imaginii Dumneavoastră. În cadrul eurodentALmed, vă putem oferi restaurări protetice fixe sau mobilizabile pe structurile dentare deja existente, refăcute prin DCR (dispozitive corono-radiculare) sau pe implante endo-osoase.

Protezarea la timp a breșelor edentate (spațiilor libere) previne afectarea dinților vecini și a antagoniștilor. În lipsa unor lucrări protetice, dinții vor migra lateral sau vertical, ceea ce crează un important disconfort estetic și funcțional.

Calitatea serviciilor oferite este asigurata de materialele de ultimă generație utilizate și de numeroase cursuri de perfecționare ale tehnicienilor și clinicienilor eurodentALmed.

Boala parodontală, afecțiune extrem de răspândită, de cauză microbiană era considerată în trecut ca fiind netratabilă. Actualmente, pacientul parodontopat se poate bucura de un tratament cu atât mai eficient cu cât se prezintă la medic imediat după apariția primelor semne clinice: inflamația și sângerarea gingivală.

Individualizarea tratamentului și complexitatea acestuia vin în întâmpinarea problemelor fiecărui pacient. În funcție de gradul de afectare a structurilor parodontale intervenția poate impune de la o simplă manevră de detartraj și periaj profesional, până la chiuretaj subgingival, aplicare de paste antibiotice sau chiar intervenții chirurgicale de adiție osoasă.

Sănătatea este cea mai importantă, însă frumusețea surâsului și o imagine cât mai armonioasă conteaza tot mai mult pentru succesul Dumneavoastră atât în plan personal, cât și profesional. Dinții albi, frumos aliniați, armonizați cu fizionomia sunt necesare din punct de vedere social.

Câteva dintre metodele pentru obținerea unui zâmbet frumos și sănătos:

Albirea dentară

Albirea dentară este indicată persoanelor ce prezintă modificări extrinseci de culoare, apărute în urma consumului de ceai, cafea, vin, tigări. Nu este indicat pacienților cu hipersensibilitate la variațiile de temperatură (cald-rece). Produsul folosit de eurodentALmed aparține sistemului Opalescence – lider mondial în sistemele de albire, iar rezultatele sunt vizibile imediat (la 1 ora de la aplicarea gutierelor). În prealabil se execută, în aceeași sedință, detartraj supragingival și subgingival, urmat de periaj dentar profesional – bimaxilar.  

Fațetarea ceramică

Fatetele ceramice, prin ceramica de cea mai bună calitate, pot oferi zâmbetului Dumneavoastrp soluția optimă în cazul existenței spațiilor inestetice, înghesuirilor dento-dentare mici și moderate, defectelor de mineralizare a smalțului, afecțiunilor moderate ale structurii dintilor. Astfel, se obțin efecte estetice deosebite prin slefuiri minime și conservarea vitalității dentare, oferind aspectul fizionomic identic dinelui sănătos.

Ședința de profilaxie este bazată pe manevre precum: aplicarea revelatorilor de placă și calcularea indicelui de placă bacteriană și de tartru, detartrajul manual şi cu ultrasunete, periajul profesional bimaxilar, igienizarea cu jet de pulbere de bicarbonat, aplicarea de geluri fluorizante și soluții desensibilizante, sigilări cu materiale compozite fluide.

În această etapă, pacientul este instruit pentru însușirea unei tehnici de periaj corecte și menținerea unei igiene desăvârșite cu ajutorul mijloacelor auxiliare: ața dentară, periuțele interdentare, dușurile bucale și apa de gură.

Extracția dentară sau odontectomia, deși practicată foarte frecvent începând cu vârste tinere, trebuie înțeleasă ca o metodă radicală de rezolvare a unei probleme stomatologice. Atâta timp cât un dinte poate fi conservat pe arcadă, medicii noștri specialiști vor face tot posibilul pentru menținerea sa.

Însă, dacă totuși se impune îndepărtarea dintelui de pe arcadă, acesta poate fi înlocuit imediat sau la 2 luni postextracțional, cu un implant dentar. Folosim implant AB Dental din Israel, o tehnologie superioară în implantologie, cu rezultate remarcabile.